همه شروط فعالیت رستوران ها در دوران کرونا ، برای معرفی متخلف ها با این شماره تماس بگیرید

به گزارش وبلاگ نیما، رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران گفت: رستوران ها ملزم به استفاده از دستکش، ماسک، روپوش، مواد ضدعفونی کننده هستند و باید فاصله گذاری اجتماعی را نیز رعایت کنند.

همه شروط فعالیت رستوران ها در دوران کرونا ، برای معرفی متخلف ها با این شماره تماس بگیرید

به گزارش وبلاگ نیما به نقل از ایسنا، علی اصغر میرابراهیمی با بیان این که هر یک ماه تا 45 روز از رستوران ها بازدید دوره ای انجام می دهیم و بهداشت محیط و فردی، موادغذایی، ماشین حمل مواد و نحوه بسته بندی و ... مورد بررسی و بازرسی قرار می گیرد، گفت: رستوران هایی که فعالیت شان را آغاز کرده اند و در سامانه اعلام شده توسط وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کرده اند، به هنگام بازدید ماموران بهداشت، آن را ارائه می دهند.

وی ادامه داد: اگر شهروندان با رستورانی روبرو شدند که پروتکل های بهداشتی در آن رعایت نمی شود، می توانند واحد متخلف را در سایت اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران گزارش دهند یا با شماره 66404991 تماس بگیرند.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران تاکید کرد: رستوران ها ملزم به استفاده از دستکش، ماسک، روپوش، مواد ضدعفونی کننده هستند و باید فاصله اجتماعی را نیز رعایت کنند. همچنین باید وسایل بهداشتی خود را در اختیار مشتریان قرار دهند.

منبع: همشهری آنلاین

به "همه شروط فعالیت رستوران ها در دوران کرونا ، برای معرفی متخلف ها با این شماره تماس بگیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه شروط فعالیت رستوران ها در دوران کرونا ، برای معرفی متخلف ها با این شماره تماس بگیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید